Spirekor i Budolfi Kirke
0.-3. Klasse

Spirekoret øver torsdage kl. 15-16 i Budolfi Kirkes krypt.

Sangerne kommer fra forskellige skoler i Aalborg og finder sammen gennem musikken. Spirekoret arbejder med enkle sange, danse, rytmer, klange. Formålet er: Det skal være sjovt, det skal lyde godt og man skal blive dygtigere.

Spirekoret synger lejlighedsvis i Klosterkirken ved fx dåbsgudstjenester og ved koncerter sammen med Budolfi Rytmiske Juniorkor.

Budolfi Rytmiske Juniorkor
4.-10. Klasse

Juniorkoret øver torsdage kl. 16.10-17.40 i Budolfi Kirkes krypt.

Korsangerne kommer fra forskellige skoler i Aalborg, men der er et godt sammenhold i koret. Der trænes intonation, flerstemmighed, puls, klang, vi bruger kroppen til rytmeøvelser og dans, og vi har det sjovt, mens vi synger gode sange.

Juniorkoret medvirker ca. 1 gang om måneden ved aftensang i Klosterkirken, derudover synger koret koncerter og deltager undertiden i korstævner/weekendarrangementer.

Øvegange følger skoleåret. Man må gerne tage en voksen eller veninder/venner med til korprøver. Man kan starte i koret løbende.
Det er gratis at gå til kor. Ved stævner/arrangementer kan forekomme udgifter.

Korene ledes af Anna Vestergaard, uddannet korleder og rytmisk sanger på Det Jyske Musikkonservatorium.

Børnekorleder Anna Vestergaard
Uddannet korleder, rytmisk sanger og børnemusiker fra Nordjysk Musikkonservatorium 2006.

Startede Budolfi Kirkes Børnekor i 2008 og Budolfi Kirkes Spirekor i 2010.
Underviser derudover i sang og børnemusik på Aalborg Kulturskole, er musikpædagog i Den musikalske børnehave og flere dagplejegrupper, samt medsyngende leder af vokalgruppen Black Russian.

E-mail: vestergaard.anna@gmail.com

FOR JUNIORKORETS MEDLEMMER