Modtag musiknyhedsbreve pr. mail ved tilmelding her

29. januar, onsdag kl. 19.30 i Budolfi Kirke
Koncert for sopran, saxofon og orgel

Koncert er et samarbejde med NUT (Nordjyllands Unge Tonekunstnere) og Budolfi Kirke.

Den byder blandt andet på uropførelser af komponisterne Elisabeth Dorthea Bech-Egstrup, Mads Kjærgaard og Niels Mølgaard.

Annette Bo Nielsen, sopran. Pia Munch, saxofon. Jørgen Ellekilde, orgel.

Der er koncertoptakt kl. 19.00 i kirken ved komponisterne.

5. februar, onsdag, kl. 19.30 koncert i Klosterkirken
med  Blokfløjtekvartetten  ”In Consort”

”In Consort” består af Gertie Johnsson, Pernille Petersen, Dorte Lester Nauta og Pernille Ebert Spissky.
Kvartetten spiller først og fremmest musik fra renæssancen og barokken, men krydrer desuden koncerterne med musik fra vor tid.

Blokfløjterne er kopier af originale  instrumenter .” In consort” betyder, at følges ad i enighed og harmoni .Der er lagt op til en spændende og sprudlende  koncert.
Ved koncerten  bliver der spillet værker af bl.a. G.Ph. Telemann  og  J. S. Bach.

26. februar, onsdag kl. 19.30
i Budolfi Kirke

Smuk musik i den mørke tid - obo og orgel

Til denne koncert får vi besøg af den hollandske oboist Arco van Zon, som akkompagneres af Jørgen Ellekilde.