Modtag musiknyhedsbreve pr. mail ved tilmelding her

45 minutters kur mod julestress

KLOSTERKIRKEN

LØRDAG 30. NOV. & LØRDAG 7. DEC. - KL. 15

Indgang til Klosterkirken fra C.W. Obels Plads, gennem klostergården.

Lørdag den 7. december kl. 15.00 med Vox Cantus, vokalensamble og Jørgen Ellekilde, orgel

Vox Cantus er et vokalensemble bestående af 8 dygtige amatørsangere – alle med rødder i Filharmonisk Kor Aalborg. Deres repertoire spænder fra renæssancemusik til viser og jazz.

Programmet til denne koncert bliver en blanding af kor a cappella og julemusik for orgel.

Aalborg Kulturskoles Julekoncert i Budolfi Kirke

4. december, onsdag kl. 19.30.

Kom i julestemning med børn og unge fra Aalborg Kulturskole til den traditionelle julekoncert i Budolfi Kirke. Her vil træ- og messingblæsere og sangere fra Aalborg Kulturskole underholde med masser af dejlig julemusik. Igen i år vil kulturskolens harmoniorkester Aalborg Concert Band, tidligere Brass´n Harmony, være husorkester. Både lærere og elever glæder sig til en lækker aften i julemusikkens tegn.

NINE LESSONS AND CAROLS x 2 I BUDOLFI KIRKE

ONSDAG DEN 11. DECEMBER KL. 19.00 - Wednesday, 11 December at 19:00 (7:00 p.m.)
NINE LESSONS AND CAROLS - Kom og oplev de 9 læsninger på engelsk – den originale udgave.

Have a break from studies and exams, meet your fellow students and enjoy this beautiful, traditional event in Budolfi Cathedral where music, songs and readings related to Christmas interchange.
Among the contributors will be the rectors from AAU and UCN together with international and Danish students, organists and choir from Budolfi Cathedral, as well as the university chaplains.
After the service, there will be free snacks, soft drinks and ”gløgg and æbleskiver” in the Student House.

Place: Budolfi Cathedral (next to the Student House) and Studenterhuset, Gl. Tov 10. Admission is free.

SØNDAG DEN 15. DECEMBER KL. 16.30
DE NI LÆSNINGER -  efter engelsk forbillede - en veksel mellem tekstlæsninger, fællessalmer og korsang.

Biskop Henning Toft Bro læser teksterne. Desuden medvirker Budolfi Kirkes Kantori, Jørgen Ellekilde, orgel og Margrethe T. Østergaard, dirigent.

Julekoncert med Budolfi Kirkes spirekor og juniorkor

FREDAG DEN 13. DECEMBER KL. 16.30

Budolfi kirkes spirekor og juniorkor synger en stemningsfuld og varieret julekoncert, der bindes sammen af sognepræst Hanne Dahl som fortæller. Korene akkompagneres af Mimi Barkmann på fløjte/saxofon, Mie Færch på klaver og Dennis Otte Nielsen på bas. Korene dirigeres af Anna Vestergaard.

Luciakoncert med Klarup pigekor

MANDAG DEN 16. DECEMBER KL. 19.30

Klarup Pigekor, Klarup Skoles Kor og Klarup Skoles Minikor synger for 25. gang deres traditionelle Luciakoncert her i Budolfi Kirke. Korene akkompagneres af Bettina Slot Christensen og dirigeres af Christina Kjærulff.

Entré: 75 kr. Børn og unge under uddannelse fri entré. Billetterne købes ved indgangen.

Julekoncert for orgel – ”La Nativité du Seigneur”
af Olivier Messiaen

ONSDAG DEN 18. DECEMBER KL. 19.30

Domorganist Jørgen Ellekilde spiller et af Olivier Messiaens hovedværker – det store juleværk ”La Nativité du Seigneur”.

Værket består af 9 meditationer, som hver er skrevet over et stykke fra biblen. Teksterne handler om centrale temaer ved julen.

Der er koncertoptakt ved Jørgen Ellekilde kl. 19.00, hvor værket introduceres.

11. januar, lørdag kl. 16.00
Festlig nytårskoncert

Vi byder det nye år velkommen med en festlig nytårskoncert. Efter koncerten siger vi godt nytår til hinanden over et glas bobler. Elsebeth Dreisig, sopran. William Castaldi, trompet. Jørgen Ellekilde, orgel.

29. januar, onsdag kl. 19.30
Koncert for sopran, saxofon og orgel

Koncert er et samarbejde med NUT (Nordjyllands Unge Tonekunstnere) og Budolfi Kirke. Den byder blandt andet på uropførelser af komponisterne Elisabeth Dorthea Bech-Egstrup, Mads Kjærgaard og Niels Mølgaard. Annette Bo Nielsen, sopran. Pia Munch, saxofon. Jørgen Ellekilde, orgel.

26. februar, onsdag kl. 19.30
Smuk musik i den mørke tid - obo og orgel

Solo-oboisten fra Aalborg Symfoniorkester Judith Blauw spiller og hun akkompagneres af Jørgen Ellekilde, orgel.